×

Uyarı

JFolder: :files: Yol bir klasör değil. Yol: /home/www/turkyurdukoleji.com/images/haberler/zuhal
×

Bilgilendirme

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/haberler/zuhal

2016 Kasım Ayı'nda düzenlenen Temel Eğitimden Orta Öğretime Geçiş Sınavında  (TEOG) 120 soruda 120 net yapan öğrencimiz Zühal GÖÇGELDİ, Keçiören İlçe Milli Eğitim Müdürümüz  Sayın Ayhan IŞIK'ın nazik daveti üzerine, değerli Müdiremiz Sayın Zahide ÇALIŞKAN ve değerli öğretmenimiz Sayın Miray Banu DOĞAN ile kendilerini ve şube müdürlerimizi ziyaret ettiler. 

 

 

Kıymetli İlçe Milli Eğitim Müdürümüz ve şube müdürlerimiz, öğrencimizi hem nazik davetleri ile hem de hediyeleri ile onurlandırdılar.

Özel Türk Yurdu Koleji ailesi olarak başarısından dolayı değerli öğrencimiz Zühal GÖÇGELDİ'yi ve emeklerinden dolayı öğretmenlerimizi can-ı gönülden tebrik ederiz. 

Nazik davetleri, hediyeleri ve bizlere ayırdıkları değerli vakitleri için İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Ayhan IŞIK'a ve tüm şube yetkililerimize tekrar  teşekkür eder, saygılarımızı sunarız. 

{gallery}haberler/zuhal{/gallery}

 

 

SİTE İÇİ ARAMA