×

Uyarı

JFolder: :files: Yol bir klasör değil. Yol: /home/www/turkyurdukoleji.com/images/haberler/ygsprova
×

Bilgilendirme

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/haberler/ygsprova

 

Özel Türk Yurdu Koleji Anadolu Lisesi YGS Hazırlık programımız kapsamında  YGS Provamızın 2.sini gerçekleştirdik.

12. sınıf öğrencilerimize YGS öncesi düzenledğimiz uygulamamız sayesinde idarecilerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimiz YGS gününü yaşamış oldular.

Yaklaşık 2 aydır süren YGS Hazırlık programımızın son 2 haftasında oldukça yoğun bir sistem uygulamaktayız.

Uyguladığımız branş denemelerimizde okulumuz, öğrencilerimize alanlarındaki her bir branştan günlük 15'li tam deneme çözümü sağlamaktadır.

Gözetmen öğretmenlerimiz 40'ar dakikalık deneme bitişi diğer branşlara geçerek günlük 8 branş denemesi üzerine Soru Çözümü ve okul sonrası  aynı disiplinde çalışamaya devam etmeleri için ek denemeler vermektedir.

Bu uygulamamıza ek olarak yaptığımız Konu Kavrama Testleri ile de eksiklerini tamamlamakta ve konularını pekiştirmektedirler.

Her gün uyguladığımız Türkiye Geneli Deneme Sınavlarımız ve branş denemelerinizin neticeleri branş ve soru bazlı olarak  Rehberlik Departmanımız tarafından her bir öğrenci için tek tek incelendi.

Bu incelemeler neticesinde eğitim dönemi başında yaptığımız ilk denememiz ve YGS Hazırlık programımız süresince yaptığımız denemelerin sonucunda ulaştığımız ölçülebilir başarımız bizlere öğrencilermizin bu süreçte başarılarının en az 2 katına ulaştığını göstermektedir.

Bu yükselen ve başarılı grafik hem öğrencilerimiz hem de bizler için büyük bir motivasyon kaynağı olmaktadır.

Öğrencilerimizin başarısı için tam destek sağlayan okul yönetimimiz başta olmak üzere, idarecilerimize ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrencilerimize başarılar dileriz.

 

{gallery}haberler/ygsprova{/gallery}

SİTE İÇİ ARAMA