TÜRK YURDU KONFERANSLARI 1

Online eğitim ile birbirimizden mesafece uzak kaldığımız bu günlerde sizlere onlıne eğitim rutininin dışında bir etkinlik  serisi hazırlıyoruz. 

Bu serimizde “Bilim,Kültür ve Milli Manevi Değerleri uzmanları ile konuşacağız.Türk Yurdu Konferansları ismini verdiğimiz serimizin ilk konuğu televizyondan ve sosyal medyadan yakından tanıdığımız, ülkemizin sayılı  genetik hocalarından olan Prof. Dr. ORHAN ARSLAN Hocamız, bizlerle 10 Aralık Perşembe saat 17.00’de  ZOOM üzerinden “BU HAYATTAN NE ÖĞRENDİM?” sorusunun cevabı üzerine sohbet edecektir.Bu seri konferanslarımız alanında uzman ve popüler olan konuşmacılarla sürecektir.Sonraki haftalarda spor alanında  Milli Takımlar Teknik Direktörümüz Şenol GÜNEŞ, Tarih İle Yarışma Alanında televizyonlardan tanıdığımız Prof. Dr. TUFAN GÜNDÜZ Hocamız da bizlerle olacaklar.Bu haftaki Etkinliğimizde sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.

Not: 10 Aralık Perşembe günü Saat 17.00’de ZOOM üzerinden yapılacak olan bu etkinliğimiz lise öğrencilerimiz ile sınırlı tutulmuştur.İlkokul ve Ortaokul öğrencilerimiz için farklı etkinliklerimiz olacaktır…

SİTE İÇİ ARAMA