TÜRK YURDU OKULLARI’NDAN KEÇİÖREN BELEDİYESİ KENT KONSEYİ’NE ZİYARET

Bugün Kurucu Temsilcimiz Kerim ÜNAL, Okul Müdürümüz Erdem İLDEŞ ve idarecilerimiz, Kent Konseyi Başkanı Dede Hayrettin HASGÜL, Başkan Yardımcısı Mümtaz YILDIRIM ve diğer katılımcıların bulunduğu Kent Konseyi’ne ziyarette bulundular.

Keçiören Kent Konseyi, ilçede bulunan tüm sivil toplum kuruluşlarını ve Şehir derneklerini bümyesinde bulunduran bir yapıdır….
Ziyarette katılımcılarla bir araya gelen Kurucu Temsilcimiz Kerim ÜNAL, Türk Yurdu Okulları ile ilgili çeşitli bilgiler verdiği bir sunum gerçekleştirdi. Katılımcılardan gelen soruları da yanıtlayan ÜNAL, konuşmasının sonunda her geçen yıl üzerine yeni başarılar koyan Türk Yurdu Okulları’nın yeni eğitim öğretim yılına da deneyimli eğitim kadrosuyla hazır olduğunu, avantajlı kayıt fırsatlarının da devam ettiğini söyledi. Ardından Kent Konseyi Başkanı Dede Hayrettin HASGÜL Beye ve Başkan Yardımcısı Mümtaz YILDIRIM ile Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok Beye teşekkür ederek konuşmasını tamamladı. Yoğun ilgi gören sunumun ardından, Türk Yurdu Kolejine ait broşürler, Kent Konseyi üyelerine dağıtıldı…

SİTE İÇİ ARAMA