TÜRK YURDU KONFERANSLARI KAPSAMINDA ESKİ EMNİYET MÜDÜRÜ, GÜMRÜK MUHAFAZA GENEL MÜDÜRÜ VE NARKOTİK UZMANI DR. ALİ YILMAZ’I OKULUMUZDA AĞIRLADIK

Bugün okulumuzda, Kurucu Temsilcimiz Kerim ÜNAL, Okul Müdürümüz Yavuz ŞAHİN, Etlik Ülkü Ocaklarından gelen misafirlerimiz, idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katıldığı “Uyuşturucuyla Mücadele ve Gençlik” konulu konferansta Eski Emniyet Müdürü, Gümrük Muhafaza Genel Müdürü ve Narkotik Uzmanı Dr. Ali Yılmaz’ı ağırladık. 

Konferansın başlangıcında Kurucu Temsilcimiz Kerim ÜNAL, konferansımızın konuğu Dr. Ali YILMAZ hakkında bilgiler verdi ve yaptığı çalışmalardan bahsetti. Sonrasında Dr. Ali YILMAZ, madde bağımlılığı ile mücadele noktasında çeşitli bilgiler verdi. Yılmaz, madde bağımlılığı tehlikesine karşı alınabilecek tedbirlerden, öğrencilerin ve ailelerinin sorumluluklarını dile getirdi. Katılımcılar tarafından ilgiyle takip edilen konferansta madde bağımlılıkları ile mücadele konusunda önemli bir farkındalık oluşturuldu. Bu faydalı konferansta bizlerle bir araya gelen Ali Yılmaz hocamıza teşekkür ederiz.

Türk Yurdu Koleji

SİTE İÇİ ARAMA