TÜRK YURDU KOLEJİ KAPADOKYA GEZİSİ

Bugün öğrencilerimiz, günübirlik olarak Kurucu Temsilcimiz Kerim ÜNAL, Okul Müdürümüz Yavuz ŞAHİN, öğretmenlerimiz ve velilerimizin rehberliğinde Kapadokya’yı gezdiler ve tarihi mekanları inceleme fırsatı buldular.

Gezi sırasında, Öğrencilerimizi ziyaret eden, Türk Ocakları Vakfı üyesi ve Kapadokya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Ali KARASAR, gezi heyetimize, üniversiteyi tanıtıcı bir konuşma yapmış ve Türk Yurdu mezunlarına özel indirim yapmayı ve kardeş okul olmamızı teklif etmiştir. Bu öneriye Kurucu Temsilcimiz Kerim ÜNAL, olumlu baktıklarını ve en kısa zamanda, karşılıklı ziyaretler yapılsın dedi. Daha sonra gezi ekibi, tarihi ve turistik geri kalan yerleri gezmeye devam etmiş, Kurucu Temsilcimiz ile Okul müdürümüz, Rektörün daveti üzerine, değişik yerlerde bulunan, Kapadokya Üniversitesi’nin ilginç kampüslerini gezmişlerdir.

Yapılan yararlı Kapadokya gezisi, saat 17.30 sularında tamamlanmış ve Ankara’ya hareket edilmiştir… Gezinin organizasyonunu yapan Keşfi Alem turizm firmasına, Rektör Prof. Dr. Hasan Ali KARASAR’a ve geziye katılan herkese teşekkür ederiz…

Türk Yurdu Koleji

SİTE İÇİ ARAMA