DÜNYA VE OLİMPİYAT ŞAMPİYONU TÜRK GÜREŞÇİSİ AHMET AYIK TÜRK YURDU KOLEJİ'NDE

Türk Yurdu seri konferanslarının bu haftaki konuğu Milli Şampiyon güreşçimiz, Türkiye Güreş Federasyonu'nun 2 dönem başkanlığını yapan ve halen Türk Güreş Vakfı Başkanı olan, Sn. Ahmet AYIK oldu.
Ayık, Konferans salonumuzu dolduran öğrencilerimiz, öğretmenlerimiz ve konuklarımıza, yaşamış olduğu spor hatıralarını, hayatını güzel bir heyecan duygusuyla 1 saati aşkın bir süreyle anlattı. İlgiyle izlenen sohbet/ Konferans öncesinde, Şampiyon ile ilgili ve TRT tarafından hazırlanan kısa film gösterildi. Konferansın son bölümünde, öğrencilerin sorduğu çok sayıdaki soruları da cevaplayan Ahmet AYIK, şampiyon bir güreşçi olmanın yanı sıra, kendisinin gönlü ATATÜRK'te olan bir TÜRK MİLLİYETÇİSİ olduğunu ifade etti.

 Keçiören Belediye Başkanı sn. Turgut ALTINOK'un mesajla katıldığı sohbet toplantısına, eski Polis Akademisi başkanı, Emniyet Gen. Müd. Yrd. ve Ankara Emniyet Müdürü Sn. Hasan YÜCESAN'ın yanı sıra dışarıdan da konuklar katıldı. Şampiyon güreşçimize, okulumuzu ziyaretleri ve çok verimli sohbet toplantısı için teşekkür ediyoruz...

Türk Yurdu Koleji
 

SİTE İÇİ ARAMA