×

Uyarı

JFolder: :files: Yol bir klasör değil. Yol: /home/www/turkyurdukoleji.com/images/photos/laboratuvar
×

Bilgilendirme

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/photos/laboratuvar

LABORATUVARLARIMIZ

Fizik, kimya, biyoloji ve bilgisayar derslerimiz ilgili laboratuvarlarda en eğlenceli bir biçimde yürütülmektedir. Biliyoruz ki çağdaş eğitim, bilmeyle yetinmeyen; yapabilmeye önem veren bir eğitimdir. Eğitimimiz, bu laboratuvarlarda salt teorinin sıkıcılığından uzaklaştırılıp yapabilmenin sevinç ve güvenine kavuşturulmaktadır.

FİZİK LABORATUVARIMIZ

Eğitim ve öğretim programımızın gerektirdiği her konu, iki ayrı fizik laboratuvarımızda bütün öğrencilerimizin katıldığı deneylerle uygulanır. Her öğrencimiz, yıl boyunca ilgi duyduğu çeşitli konulardaki projeleri, bilim kurulumuzun gözetiminde ve laboratuvarlarımızın bütün olanaklarını kullanarak buralarda gerçekleştirir. Laboratuvarlarımızın çok amaçlı deney setleri, isteyen her öğrencimize, istediği her konuda çalışma olanağı sağlamaktadır.

BİYOLOJİ LABORATUVARIMIZ

Hazırlık ve lise sınıflarımızda öğretim programlarımızın gerektirdiği bütün deney ve gözlemler, bilim kurulumuzun gözetiminde, öğrencilerimizin aktif katılımlarıyla bu laboratuvarda gerçekleştirilir.

FEN BİLİMLERİ LABORATUVARLARIMIZ

Özellikle ilköğretim sınıflarımıza yönelik fen bilimleri laboratuvarımız, en son teknolojik donanım ve olanaklara sahiptir. Bu donanım ve olanaklar, bütün yıl boyunca bilim kurulumuzun denetim ve gözetiminde öğrencilerimizin hizmetine sunulmaktadır.

{gallery}photos/laboratuvar{/gallery}

SİTE İÇİ ARAMA