×

Uyarı

JFolder: :files: Yol bir klasör değil. Yol: /home/www/turkyurdukoleji.com/images/haberler/20151203
×

Bilgilendirme

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/haberler/20151203
Okulumuz 9. Sınıf öğrencileri ile tarihi ve turistik içerikli gezi düzenledik. Öğrencilerimiz öncelikle Ulucanlar Cezaevi’ni gezdi. Müze rehberi öğrencilerimize cezaevinin tarihi, fiziki özellikleri ve cezaevinde yatan kişiler hakkında bilgi verdi.
Cezaevini gezen öğrencilerimiz, hürriyet, özgürlük, ayrılık, özlem gibi kavramları somut olarak müşahede ederken; kurallara ve kanunlara uymanın da ne kadar önemli olduğunu örnekleriyle görme fırsatı buldu.
 
Müzeden sonra Tacettin Dergahı’nı gezen öğrencilerimiz, milli şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un ikametgahını ziyaret etti. Öğrencilerimiz burada Akif’in hayatı, kişiliği, milli mücadeleye desteği gibi konularda bilgi sahibi oldu.
 
Öğrencilerimiz Tacettin Dergahı’nda meftun bulunan son dönem siyasetçilerimizden Muhsin Yazıcıoğlu’nun kabrini de ziyaret ederek ,  merhuma dua etti.
 
Hacı Bayram-ı Veli Camisi ve Türbesi’ni de ziyaret edip dua eden  öğrencilerimiz güzel bir öğle yemeği yiyerek geziyi tamamladı.
 
Matematik öğretmenimiz Ahmet Bağcı, gezinin çok verimli geçtiğini ve benzer faaliyetleri yapmaya devam edeceklerini söyledi.
 
{gallery}haberler/20151203{/gallery}

SİTE İÇİ ARAMA