×

Uyarı

JFolder: :files: Yol bir klasör değil. Yol: /home/www/turkyurdukoleji.com/images/haberler/20160225
×

Bilgilendirme

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/haberler/20160225

Okulumuz ile Türkiye Kamu Sen  ve Konfederasyona bağlı sendikalar 

arasına yapılan sözleşme ile konfederasyon  üyelerinin ve yakınlarının çocuklarına indirim yapılmasını öngören anlaşma Türkiye Kamu Sen  ile okulumuz arsında imzalanmıştı.

Türkiye Kamu sen başkanı Sayın İsmail Koncuk ve beraberindeki heyet okulumuza iadei ziyaret yaptılar. Sayın başkan ve beraberindeki heyeti Türk Ocakları  Eğitim ve Kültür Vakfı başkanı Sayın Prof. Dr. Orhan Kavuncu , vakıf kurucu üyesi Sayın Dr. Yusuf Ekinci ve yönetim kurulu üyesi prof. Dr. Celal Ör, kurucu temsilcimiz Sayın Recep Çalışkan ve okul Müdiremiz Zahide Çalışkan karşıladılar.

 Sayın Koncuk ve beraberindeki heyet okulumuzu gezerek eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldılar. Okulumuzun yeni yüzü ve eğitim uygulamalarını takdir eden  Sayın Koncuk yönetici ve öğretmenleri tebrik ederek başarılar diledi.

Türkiye Kamu sen heyeti ve okul yönetimi birlikte yedikleri öğle yemeğinin  ardından okulumuzdan ayrıldılar.

Bizde nazik ziyaretlerinden dolayı Sayın Koncuk ve beraberindeki heyete teşekkürlerimizi arz ederiz.{gallery}haberler/20160225{/gallery}

SİTE İÇİ ARAMA