HR&MC olarak Özel Türk Yurdu Koleji için gerçekleştireceğimiz “Özel Okul Performans Değerlendirme” çalışmasına başlamış bulunmaktayız. Çalışmamız okulların kuruluş amaçları doğrultusunda, kendilerinden beklenen hizmetleri sağlayabilmeleri ve bu süreci en etkin bir şekilde sevk ve idare edebilmeleri için yapılan bir değerlendirmedir. Bu süreç objektif kırıterlerle bütüncül bir bakış açısıyla bağımsız denetçiler tarafından yürütülür. Değerlendime sonrasında okul yönetimine, farkındalık oluşturabilmelerine yardımcı olacak uluslararası standartlarda danışmanlık hizmetleri tecrübeli eğitimciler tarafından sağlanacaktır.

 

Okulu tanımak adına yaptığımız ön görüşmeler ve okul idaresinden temin ettiğimiz brifing dosyasının incelenmesini müteakip gerçekleştireceğimiz;

●       Anket Çalışmaları     

●       Okul Ziyareti

●       Öğretmen - Öğrenci - Veli Görüşmeleri

●       Okul Yönetimi Görüşmesi

●       Kampüs İncelemesi

aşamalarından oluşan bu süreç okulun kendi isteği üzerine paydaşlarına daha iyi bir hizmet sunabilmesi adına yaptırdığı bir çalışmadır.

 

Özetle;

 

Amacımız, yapıcı bir gözle, bağımsız denetçiler tarafından performanslarının değerlendirilmesi ile okullara;

●       Ayna tutmak,

●       Diğer okullar ile kendilerini kıyaslama imkanı sunmak,

●       Objektif değerlendirmelerde bulunmak,

●       Ve gelişimleri doğrultusunda yol göstermektir.

 

Öğrencisi, velisi, öğretmeni ve idarecisiyle, bütün Özel Türk Yurdu ailesi ile böyle bir çalışmayı yürütüyor olmaktan kıvanç duyuyoruz.

DEĞERLENDİRME ANKETLERİ İÇİN LÜTFEN AŞAĞIDAKİ LİNKLERİ  TIKLAYINIZ.

 

 

Öğrenci;

http://tinyurl.com/tyogrenci

Veli;

http://tinyurl.com/tyveli

SİTE İÇİ ARAMA