23-24 Kasım tarihinde uygulanacak olan TEOG sınavı nedeni ile her yıl 24 Kasım'da kutlanan Öğretmenler Günü'nü bu yıl 22 Kasım'da kutladık.

Bizlere okumayı, yazmayı, doğruyu, güzeli öğreten; başarılı ve güzel bir geleceğimiz olması için hiç bir fedakarlıktan kaçınmayan değerli öğretmenlerimiz için düzenlediğimiz etkinliğimizde Türk Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi, Vakıf Okul temsilcimiz Sayın Dr. Yusuf EKİNCİ Bey öğretmen ve öğrencilerimize ''öğretmen'' konulu konuşmasını yaparak, öğretmenliğin tarihçesi, önemi ve değeri hakkında bilgiler verdi. 

Sayın Dr. Yusuf EKİNCİ Bey'e değerli konuşması ve katkıları için teşekkür belgesi veren Okul Kurucu Temsilcimiz ve Müdürümüz Sayın Recep ÇALIŞKAN Bey'de öğretmen ve öğrencilerimize yönelik yaptığı konuşmasında öğretmenlik mesleğinin önemini vurgularken gençlere öğretmenlerinin önemi ve onlara karşı olması gereken tutum ve davranışları hakkında nasihatlerde bulundu.

Öğrencilerimiz şiirleri ve koro şarkıları ile bu güzel günü daha da güzelleştirdiler.

Emeği geçen tüm idarecilerimize, öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederken tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü tekrar kutlar, sonsuz saygılarımızı sunarız.

'' Öğretmenler bir kandile benzer, kendini tüketerek başkalarına ışık verir.'' Mustafa Kemal ATATÜRK 

 

 

 

 

 

SİTE İÇİ ARAMA