Geçen hafta hazırlık aşamasını paylaştığımız, Sosyal bilgiler zümremizin gerçekleştirdiği  Osmanlı Günleri etkinliğimizi tamamladık.

Öğrencilerimizin ve zümremizin yoğun çalışmaları ve emekleri neticesinde okulumuzun katlarında sergilerimiz kuruldu. 7/A ve 7/B sınıflarımız en güzel Osmanlı sunumunu yapmak için sınıflarını hazırlayarak bizlere osmanlı Günlerini yaşattılar. 

Öğrencilerimizin mini tiyatro gösterileri, dekorları, koroları, şiir dinletileri ile keyifli ve özel zamanlar yaşadık.

Bu keyifli günümüzden karelerimizi sizlerle de paylaşmak isteriz...

 

ÖĞRENCİLERİMİZ DEĞERLİ KURUCU TEMSİLCİMİZ VE MÜDÜRÜMÜZ SAYIN RECEP ÇALIŞKAN BEY'E DAVETLERİNİ FERMAN İLE BİLDİRDİLER.

KURUCUMUZ KENDİSİNİ GÜNÜN ANLAMINA GÖRE MİNİ BİR GÖSTERİ İLE DAVET EDEN ÖĞRENCİLERİNE SORULAR SORARAK ONLARA OSMANLI'NIN ANLAMINI VE ÖNEMİNİ ANLATTI. 

OKULUMUZUN GİRİŞ KISMI SERGİ ALANI DİĞER ÖĞRENCİLERİMİZİN İLGİSİNE SUNULURKEN EMANETLER YENİÇERİLER TARAFINDAN KORUNDU.

ÖĞRENCİLERİMİZ SUNUMLARI İÇİN HAZIRLADIKLARI DERSLİKLERİ ZİYARETİMİZ ÖNCESİ BU GÜZEL GÜNE BİR AÇILIŞ TÖRENİ ORGANİZE ETTİLER VE KUTLAMA İÇİN OSMANLI GÜNLERİNE ÖZEL PASTALAR HAZIRLATTILAR. 

7/A VE 7/B SINIFLARIMIZ BİZLERİ MUHTEŞEM ŞEKİLDE AĞIRLADILAR. İKRAMLARI VE SUNUMLARI İLE BİZLERE DUYGU DOLU ANLAR YAŞATTILAR...

 

EMEKLERİ VE ÖZENLERİ İÇİN ÖĞRENCİLERİMİZE, SOSYAL BİLGİLER ZÜMREMİZ BAŞTA OLMAK ÜZERE ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDER, BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ. 

Etkinliğimizin tüm görselleri ve videoları için; https://www.facebook.com/ozelturkyurdukoleji/?fref=ts sayfamızı ziyaret edebilirsiniz. 

SİTE İÇİ ARAMA