Özel Türk Yurdu Koleji Anadolu Lisesi idarecilerimizin ve öğretmenlerimizin başlattığı ‘’Farkındalık’’ amaçlı ve başlıklı projelerinden olan ‘’Farkındalıktan Saygı Doğar Projesi’’ çok önemli ve anlamlı bir ziyarete imza attı.Lise öğrencilerimize milli ve manevi duygularımızı, ahlaki değerlerimizi ve iyi birer birey olmayı yaşayarak öğretme ve yaşatma sorumluluğu ile çalışan lise yönetimimiz önemli organizasyonlarından olan ‘Tepebaşı Huzurevi’ ziyaretlerini gerçekleştirdiler.

 

Bu ziyarette büyüklerimizi mutlu etmek ve onlara birer anı bırakabilmek isteyen öğrencilerimiz ziyaretleri öncesi kermes düzenleyerek elde ettikleri gelir ile hem büyüklerimize hediyeler aldılar hem de kurumun ihtiyaçlarına destek oldular.

Ziyaretleri esnasında duygulu anlar yaşayan ve yaşatan değerli öğrencilerimiz kısa da olsa gerçekleştirdikleri bu ziyaretten büyük kazanımlar elde ettiler. Projede yer alarak kıymetli büyüklerimize güzel anlar yaşatan, onların gözlerine ve kalbine mutluluk dolduran öğrencilerimizi canı gönülden tebrik ederiz.

Bu vesile ile bu önemli ve başarılı projeleriyle öğrencilerimize, büyüklerimize saygının, onların bizler için değerinin önemini hatırlatan ve vurgulayan lise idarecilerimize ve emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür eder, daha nice değerli projelerinde başarılar dileriz.

 

 

 

SİTE İÇİ ARAMA