×

Uyarı

JFolder: :files: Yol bir klasör değil. Yol: /home/www/turkyurdukoleji.com/images/haberler/karneteog
JFolder: :files: Yol bir klasör değil. Yol: /home/www/turkyurdukoleji.com/images/haberler/karnetenis
JFolder: :files: Yol bir klasör değil. Yol: /home/www/turkyurdukoleji.com/images/haberler/karnehepsi
×

Bilgilendirme

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/haberler/karneteog
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/haberler/karnetenis
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/haberler/karnehepsi

2016-2017 Eğitim Öğretim yılının başarılar, dereceler ve şampiyonluklarla dolu ilk yarısını  gururlu ve mutlulukla tamamlamış bulunuyoruz.

 

Karne ve ödül törenimiz Kurucu Temsilcimiz ve okul müdürümüz Sayın Recep Çalışkan Bey'in açılış konuşması ile başladı. Değerli müdürümüz tüm öğrencilerimizi tebrik edip, öğretmenlerimize ve yanımızda olarak bugünü daha da anlamlandıran velilerimize teşekkür etti. 

 

Her zaman olduğu gibi bugün de yanımızda olan; TEOG Türkiye ve Okul 1.mize, 1-2 yanlış ile  2. ve 3. olan öğrencilerimize ve 2016-2017 eğitim öğretim yılı hem Genç Kızlar hem de Genç Erkekler  Masa Tenisi Takımları İl Birinciliği Müsabakalarında ANKARA ŞAMPİYONU olan Masa Tenisi takım oyuncularımıza ödüller vermek üzere törenimize şeref veren Vakıf Yöneticilerimize yakında açıklayacağımız daha büyük başarılarımızın da müjdesini verdik. 

TEOG Türkiye ve Okul 1. miz Zuhal Göçgeldi altın, 2. olan öğrencilerimiz Muhammet Emin Demiral ve Rumeysa Kozanhan gümüş, 3. olan öğrencilerimiz Tülin Öztaş, Elif Nurcan Alaç, İrem Öngöz bronz madalyalarını Türk ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Prof. Dr. Orhan Kavuncu Bey ve Eşi Fazilet Kavuncu Hanım'dan aldılar. Prof. Dr. Orhan Kavuncu Bey yaptığı konuşmasında hem öğrencilerimize hem de öğretmenlerimize değerli nasihatlerde bulundular.

{gallery}haberler/karneteog{/gallery}

 

Türk Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Yönetim Kurulu Üyesi, Vakıf Okul temsilcimiz Sayın Dr. Yusuf EKİNCİ Bey; ANKARA ŞAMPİYONU olan Masa Tenisi takım oyuncularımıza ödüllerini verdikten sonra yaptığı konuşmasında tüm yönetimimizi, öğretmenlerimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederek  başarılarının devamını diledi.

{gallery}haberler/karnetenis{/gallery}

Törenimiz bitişinde öğrencilerimiz karnelerini almak üzere sınıflarına geçtiler. Özellikle minik öğrencilerimizin karne heyecanı görülmeye değerdi.

 

Bugünümüzden renkli kareleri sizlerle paylaşırken tüm öğrencilerimize sağlıklı, mutlu ve başarılarını destekleyecek bir tatil dileriz. 

{gallery}haberler/karnehepsi{/gallery}

 

 

 

 

 

SİTE İÇİ ARAMA