×

Uyarı

JFolder: :files: Yol bir klasör değil. Yol: /home/www/turkyurdukoleji.com/images/haberler/kusadasi
×

Bilgilendirme

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/haberler/kusadasi

Sosyal etkinlikler ve gezi aktivitelerimiz kapsamında gerçekleştirdiğimiz yarı dönem tatili Kuşadası-İzmir gezi programımız öğrencilerimiz için unutulmaz bir anı oldu.

Yöneticilerimiz ve öğretmenlerimiz ile gerçekleştirdikleri gezinin seyahatinden başlayan ve varışları sonrası da dolu dolu olan tüm aşamaları oldukça neşeli geçti.

Kurucu temsilcimiz Sayın Recep ÇALIŞKAN Bey ve okul müdiremiz Sayın Zahide ÇALIŞKAN Hanım da hem öğrencilerimize gözetim sağladılar hem de onlarla keyifli vakit geçirdiler. 

Çalışkan ve başarılı öğrencilerimiz, öğretmenleri ile geçirdikleri vakitlerini sadece eğlenceye yönelik değil aynı zamanda ders de çalışarak verimli bir şekilde değerlendirdiler. 

12. sınıf öğrencilerimiz ziyaret ettikleri İzmir Ekonomi Üniversitesi'nde hem kampüs ortamını görmüş oldular hem de bu vesile ile düzenlediğimiz deneme sınavı ile üniversite sınavına yakın bir ortamı ve süreci deneyimlemiş oldular. 

Uyumlu ve örnek davranışlarıyla hem eğlenen hem öğrenen tüm öğrencilerimize ve programı organize edip öğrencilerimize bu süreçte de eğitim veren tüm yönetici ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

{gallery}haberler/kusadasi{/gallery}

 

 

 
 

SİTE İÇİ ARAMA