×

Uyarı

JFolder: :files: Yol bir klasör değil. Yol: /home/www/turkyurdukoleji.com/images/haberler/antalyamac
×

Bilgilendirme

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/haberler/antalyamac

 

 2016-2017 eğitim öğretim yılı Genç Kızlar ve Genç Erkekler  Masa Tenisi Takımları İl Birinciliği Müsabakalarında  ANKARA ŞAMPİYONU olan Özel Türk Yurdu Koleji Türkiye geneli müsabakalarda Ankara'yı temsil etmekte.

Kurucu temsilcimiz ve okul müdürümüz Sayın Recep ÇALIŞKAN Bey ve Beden eğitimi öğretmenimiz Alper Tunga ÖZER öğrencilerimize bizzat refakat etmekte ve onların ilk günden başlayan ve aynı şekilde devam edeceğini ümit ettiğimiz başarılarına bizzat tanıklık etmekteler. Hem Kızlar hem Erkekler kategorisinde İlk günden kazandıkları zaferi eğlenerek kutlayan öğrencilerimizin keyfileri oldukça yerindeydi.

İlerleyen günlerde de aynı şekilde başarılı olmalarını dileğimiz öğrencilerimizi şimdiden tebrik eder, yaşattıkları tüm bu başarılar için teşekkür ederiz. 

{gallery}haberler/antalyamac{/gallery}

SİTE İÇİ ARAMA