×

Uyarı

JFolder: :files: Yol bir klasör değil. Yol: /home/www/turkyurdukoleji.com/images/haberler/bolgebirinciligi
JFolder: :files: Yol bir klasör değil. Yol: /home/www/turkyurdukoleji.com/images/haberler/antalyamac
×

Bilgilendirme

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/haberler/bolgebirinciligi
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/haberler/antalyamac

2016-2017 eğitim öğretim yılı  İl Birinciliği Müsabakalarında  ANKARA ŞAMPİYONU olarak  bölge müsabakalarında Ankara'yı temsil eden Özel Türk Yurdu Koleji Genç Kızlar ve Genç Erkekler  Masa Tenisi Takımları şimdi de Bölge Birinciliği elde ettiler.

Kurucu temsilcimiz ve okul müdürümüz Sayın Recep ÇALIŞKAN Bey ve Beden eğitimi öğretmenimiz Alper Tunga ÖZER ile 11-12-13 Şubat süresince tüm aşamalarda galip gelen öğrencilerimiz bugün oynanan final maçında da Bölge Birinciliği ile yine gururumuz oldular.

 

 

Öğrencilerimizi ve onlardan desteklerini esirgemeyen başta kurucu temsilcimiz ve okul müdürümüz Sayın Recep ÇALIŞKAN Bey ve Beden eğitimi öğretmenimiz Alper Tunga ÖZER olmak tüm okul yönetimimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

 

{gallery}haberler/bolgebirinciligi{/gallery}

{gallery}haberler/antalyamac{/gallery}

 

 

 

 

SİTE İÇİ ARAMA