Özel Türk Yurdu Koleji akademik başarılarının yanı sıra spor alanındaki başarılarıyla da zirvedeki yerini koruyor. 

Güncel başarı haberlerimizi değerli velilerimiz ve öğrencilerimizle paylaşmaktan gurur ve mutluluk duyarız;

Okulumuz Lise Basketbol Takımı okullararası müsabakalarındaki son maçında 49-42 galip gelerek grubundan çıkmayı başarırken, Lise Futsal Takımımız okullararası müsabakalarındaki başarılı sonuçları ile grubundan çıkmayı garantilemiştir.

Diğer okullar ile olan müsabakalarında elde ettikleri başarılarının temelini oluşuran okul içi turnuvalarımızdan Masa Tenisi alanında derecelerimiz ise;

Ortaokul öğrencilerimiz arası müsabakalarda 6/B sınıfı öğrencilerimizden Tahir Burak ÇUBUK 1., 7/B sınıfı öğrencilerimizden Barkın DOĞAN 2., 5/B sınıfı öğrencilerimizden İsmail ERDEM 3. olmuştur.

Lise öğrencilerimiz arası müsabakalarda ise 9/A sınıfı öğrencilerimizden Ömer Faruk ÖZÇAM 1., 11/C sınıfı öğrencilerimizden Samed Yağız YILDIRIM 2., 11/B sınıfı öğrencilerimizden Ebubekir SEPETÇİOĞLU ise 3. olmuştur. Dereceye giren tüm öğrencilerimiz başta olmak üzere müsabakalara katılmaya hak kazanan ve mücadele eden tüm öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Takım ve bireysel başarılarımızda öğrencilerimize verdiği desteği ve emekleri için Değerli Beden Eğitimi öğretmenimiz Alper Tunga ÖZER'e ve idarecilerimize teşekkür ederiz.

 

SİTE İÇİ ARAMA