TÜRK YURDU KAYNAŞMASI 

          24 Kasım Öğretmenler Günü münasebetiyle organize ettiğimiz kutlama programımız Türk Yurdu Okulları Müdürü Mustafa Mete İŞÇİ'nin açılış konuşması ile başladı, Kurucu Temsilcimiz Kerim ÜNAL'ın konuşması ile devam etti. Bizleri yalnız bırakmayarak yemeğimize katılan İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ayhan IŞIK'ın konuşmasının ardından bizlerden desteğini esirgemeyen, okulumuzun kuruluşunda emeği olan Belediye Başkanımız Sayın Turgut ALTINOK'un konuşması ile yemeğe geçildi. 

       Türk Yurdu Okulları ailesi olarak düzenlediğimiz programda bizleri yalnız bırakmayan Keçiören Belediye Başkanımız Sayın Turgut ALTINOK'a, Belediye Başkan Yardımcılarımız Sabiha AKDEMİR ve Merih KARAYOL dahil belediye çalışanlarına, İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Ayhan IŞIK'a çok teşekkür ederiz. 

       Uyum içinde geçen gece ile ilgili olarak okulumuz öğretmenlerinin tamamı etkinlikten ve özellikle de Belediye Başkanımız Sayın Turgut ALTINOK'un veciz konuşmasından çok mutlu olduklarını dile getirdiler. Gecemiz okulumuz Müzik Öğretmeni Ömer Mücahit DEMİR'in ekibi ile birlikte verdikleri halk müziği konseri ile sona erdi.  

 

SİTE İÇİ ARAMA